Despre Noi

 • J&R Enterprises SRL este o firma cu capital privat, infiintata in Bucuresti, Romania in anul 1990. Desi a fost gandita ca o firma de comert, in anii care au urmat s-a implicat tot mai mult in procesul de modernizare a doua capacitati de productie existente si intr-un proiect complet nou, reusind sa transforme cele trei fabrici ale grupului in producatori si exportatori de confectii de calitate inalta.

   

  Beneficiind de inalta specializare, doua dintre fabrici – NORADA S.A. si IKOS CONF S.A. – produc costume, sacouri si pantaloni pentru barbati, iar cea de a treia – SERCONF S.A. – realizeaza pantaloni pentru femei si barbati.

   

 • Cea mai mare parte a productiei este executata in sistem CM (croit si executat) si CMT (croit, executat si auxiliare). Fabricile sunt dotate cu cele mai moderne masini precum si tehnologii de ultima ora, de la furnizori renumiti, investitiile fiind continuate permanent, pentru a tine pasul cu ultimile realizari in domeniul confectiilor.

   

  Gratie acestor investitii, precum si a inaltei calificari si pregatiri a managementului superior, mediu si a muncitorilor, calitatea produselor executate si livrate este una constant superioara. Aceasta este confirmata de Certificarea ISO 9001-2008, asigurand Grupului un portofoliu de clienti renumiti, cu marci cunoscute in intreaga Europa, unii fiind deja parteneri traditionali de peste 20 de ani.

   

 • In acelasi timp, J&R Enterprises SRL a creat si a inregistrat, international, propria marca de confectii – ‘’Seroussi‘’ – dezvoltata ulterior si produsa sub licenta de catre Norada S.A. Produsele cu eticheta ‘’Seroussi’’ sunt vandute si distribuite cu succes atat in Romania, printr-o retea de magazine proprii ‘’Seroussi’’, in cele partenere precum si in alte tari. ‘’Signor’’, ‘’Giuseppe’’ si ‘’Erfolg Philosophy’’ sunt alte marci de confectii inregistrate in numele J&R Enterprises.

   

  Bazandu-se pe experienta acumulata, J&R Enterprises, impreuna cu intreg Grupul, urmareste dezvoltarea productiei, prin oferirea serviciilor CM (croit si executat), CMT (croit, executat si auxiliare) si confectie completa.

   

  J&R Enterprises SRL este certificat ISO 9001-2008.

 

Sistem ISO 9001