Termeni si conditii

Confidentialitate

 

Acest website şi conţinutul sunt furnizate "CA ATARE", fără garanţie sau condiţie de orice fel. Utilizarea de oricine a site-ul nostru sau orice alt conţinut este pe propriul risc. Noi nu facem nici o reprezentare, nu oferim garanţii sau condiţii cu privire la calitatea, acurateţea, fiabilitatea, completitudinea, sau termenul de website sau de conţinut.

 

Subscrieri

Cu excepţia unor dispoziţii contrare în Declaraţia de confidenţialitate, orice material, informaţie sau alte comunicări pe care le transmiteţi prin intermediul site-ului nostru sau pentru a fi postate pe site-ul nostru vor fi considerate non-confidenţiale şi non-proprietate si, http://www.jaren.ro şi afiliatii sai, pot afişa, posta, transmite, şi comunica un anumit material.

 

Acces permis

Sunteţi de acord ca nu veti folosi site-ul nostru pentru orice scop care este ilegal. Este interzisă postarea sau transmiterea către sau de la site-urile noastre orice virus, spyware, defect sau alte componente daunatoare perturbatori; sau orice alte materiale ilegale, ameninţătoare, calomnioase, profane, defaimatoare, obscene sau pornografice; sau orice alt material care ar încălca drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuală de altă parte.

 

Legea care reglementează

Acesti Termeni si Conditii sunt guvernate de legile din Romania şi aceste legi se aplică la utilizarea site-urilor noastre sau continutul acestuia de catre terte persoane, nedepinzand de domiciliul, reşedinţa sau locaţia fizică a acestora.

 

Dispozitii Generale

Acesti Termeni si Conditii, inclusiv orice documente care fac referire la acest document, constituie întregul acord între http://www.jaren.ro şi referirea la obiectul prezentei legi şi înlocuieşte toate comunicările anterioare sau actuale, fie ele electronice, orale sau scrise, între dumneavoastra şi http://jaren.ro, cu privire la site-ul nostru.
Eşecul de a impune respectarea strictă cu privire la orice prevedere a acestor Termeni si Conditii nu va fi interpretat ca o renunţare la orice dispoziţii sau drepturi.
Dacă oricare dintre prevederile din acesti Termeni si Conditii sunt determinate să fi nule, invalide sau inaplicabile de către o instanță competentă, astfel de determinare nu va afecta celelalte dispoziții conținute în acest document.

 

Acesti Termeni si Conditii se aplică site-ului nostru. Prin accesarea site-ului nostru sunteţi de acord să respectaţi aceşti Termeni si Conditii. Dacă nu sunteţi de acord cu acesti Termeni si Conditii, vă rugăm să nu utilizaţi acest site.

 

Versiuni

http://www.jaren.ro poate oricând să revizuiască Declaratie de confidentialitate , Termeni si Conditii de utilizare prin actualizarea acestui anunt. Utilizatorii acestui site sunt obligati prin aceşti Termeni şi Condiţii şi ar trebui să viziteze această pagină pentru a vedea orice modificări.